Postřehy dětí z lyžařského výcviku

02.05.2013 11:55

 

Jak to vidí děti

13.02.2013 19:29

Lyžák je za polovinou, lyžujeme jak o závod, sníh tu máme, takže asi vše v pořádku. je to ale pravda? To nám potvrdí nebo vyvrátí účastníci kurzu:

Anonym 1: Ahojte všeci, máme se tu suprově . Je tu spoustu sněhu a krásně tu pořád chumelí, takže se radujeme ze sněhu koulujeme se a dovádíme. Vaří tu taky skvěle, nikdo nemuže říct že tu nemužou dobře vařit. Mnam. Lyžujeme krásně z kopce dolu :D , akorád máme 1 problém = vubec se nám nechce na běžky ! ale jinak je to tu suprový ! :))

Anonym 2 :Lyžování je super akorát se mě nechce vůbec běžkovat,běžky nenávidím.Máme super kozla -Zdenda je to kámoš bez jednoho zubu. :o)

Anonym 3 : Lyžováno je docela super. Ale běžky jsou horor :D. Máme nového kamaráda s jménem  Kozel-Zdenda s bílou čapkou.

Anonym 4: V neděli jsme dorazili do Olešnice na chatu Jurášku,kde jsme lyžovali a běžkovali.Vaří tu dobře akorát první den tu byly šunkafleky  který měli spoustu pepře a v některých jídlech sme našli vlasy..Jeli jsme 7,5 km na běžkách a vě čtvrtek pojedeme kolem 15km.A  celoudobu jsme soutěžili na lyžích na běžkách a hráli Twistr Uno atd.=)

Anonym 5 :Čauves lidi, pozdrav z Jurášky. je tu skvělé počasí  i atmosféra. Všichni už umí lyžovat ,a někteří umí o něco víc.

Anonym 6 :Ahoj je tu to zábavný a dobrý. Skoro každý den chodíme lyžovat někdy chodíme běžkovat. Vaří tu docela dobře.

Anonym 7: Nazdar je to tu fajn. Lyžuje se tady dobře a běžkuje taky. Vaří tu výtečně. Prostě se mi tady líbí. S pozdravem Anonym 7. =D

Anonym 8: Těpic, máme se tu suprově. Hrajeme Xbox, Twister ,ale taky UNO. Vaří tu hustě, ale nejradši snídaně v podobě Švédského stolu. Všichni lyžujeme, někdo padá, ale všichni sjedeme sjezdovku. Tak se mějte, v pátek.